Lam

Lam
Lam
Thành Phố Hồ Chí Minh, Việt Nam

Xin chào! Tôi là Lam, hiện đang là Phiên Dịch Viên Chuyên Nghiệp tại thành phố Hồ Chí Minh. Trong 3 năm qua, tôi đã có kinh nghiệm phiên dịch cho hơn 150+ hội thảo, khoá đào tạo, họp cấp cao...đa dạng với nhiều chuyên ngành khác nhau như Tài Chính, Đầu Tư, Kinh Doanh, Bán Hàng, Hàng Không,...


Điều mang lại sự hài lòng lớn nhất cho TẤT CẢ khách hàng của tôi đó chính là khả năng sao chép ngôn ngữ cơ thể và cảm xúc của người nói và truyền tải đúng tinh thần, thông điệp đến người nghe để giúp khách hàng đạt được kết quả mong muốn.


Với kinh nghiệm và kỹ năng của mình, tôi rất vinh dự được hỗ trợ quý khách hàng truyền tải thông điệp/ý muốn của mình để đạt được thành công trong công việc tại Việt Nam.


-------------------------------------------------------------------


Hi there! I'm Lam, a Professional Interpreter based in Ho Chi Minh city, Vietnam. I have interpreted for more than 150+ seminars, workshop, meetings,... ranging from various topics such as Finance, Investment, Business, Sales, Aviation,... in the last 3 years.


What brings the greatest satisfaction to ALL of my clients is the ability to imitate the speaker's body language & attitude and deliver the message wholly to the listeners to help my clients achieve their desired outcomes.


With the skills and experience accumulated, it is my honor and mission to convey your message and help you achieve massive success in Vietnam.

Interpreter
22
Female
English, Vietnamese
Exhibition visit, Factory visit, General business meeting, High-level business meeting, Consecutive-interpretation seminar, MC
University Of Greenwich, England (Full Tuition Scholarship)
Interpreted for more than 150+ seminars/workshops/trainings/business meeting ranging from various topics such as Finance, Investment, Business, Sales, Aviation,…

■ Vietjet Air Training: Shine Up With Vietjet Air - Hosted by Vietjet Air Training Center

■ Master Of Success - Hosted by Summit, Asia's Leading Education and Events Company

■ Orientation & Career Day - Hosted by ERC Institute, Singapore

■ Bestseller Income Seminar by Millionaire Speaker Dominic Tay

■ Income Mastery Program by Option Expert Terence Tan

■ And many more...

Business (Sales, Marketing, HR,..); Self-Development; Wealth Creation; Corporate Training
3.0
0.0

2 open listings

No followed people

No reviews