Minh

Minh
Minh
Hanoi

1. English:

Hello, my name is Nguyen Quang Minh and I am an English-Vietnamese interpreter. I have one year of experience in interpreting at trade shows and exhibitions, where I helped foreign visitors communicate with local businesses and organizations. I have a very inspiring voice, a clear, concise and straight-to-thel point ways of speaking. I also have excellent skills in public speaking, note-taking, memorizing, information-seeking and working effectively with speakers. My motto is to put my reputation and my clients' trust above everything else. If you hire me, you will get a complete, accurate, and natural-sounding interpretation that can promote your products and services effectively and increase your sales at trade shows and exhibitions. Thank you for your consideration.

2. Vietnamese:

Xin chào, tôi tên là Nguyễn Quang Minh và hiện là phiên dịch viên Anh-Việt. Tôi có một năm kinh nghiệm phiên dịch tại các cuộc hội chợ và triển lãm quốc tế với vai trò phiên dịch viên, phá bỏ rào cản ngôn ngữ và là cầu nối giúp khách nước ngoài giao tiếp với các doanh nghiệp và tổ chức địa phương. Tôi có một giọng nói rất truyền cảm, rõ ràng và dễ nghe cùng với cách diễn đạt ngắn ngọn, đi thẳng vào vấn đề, tránh lan man. Bản thân tôi cũng hội tụ đủ những kỹ năng cần có của một người phiên dịch như kỹ năng nghe chủ động, kỹ năng ghi nhớ và take-note tốt, khả năng tự tin nói trước đám đông, khả năng thuyết phục và làm việc hiệu quả với diễn giả, ... Phương châm của tôi đối với nghề phiên dịch là xây dựng sự uy tín của bản thân và luôn đặt sự tín nhiệm của khách hàng lên hàng đầu. Nếu quý công ty lựa chọn tôi là một phiên dịch viên cho mình, tôi xin đảm bảo sẽ mang lại rất nhiều giá trị lớn cho công ty như đảm bảo một buổi phiên dịch diễn ra thành công tốt đẹp, đạt được thoả thuận giữa hai bên, cách diễn đạt của phiên dịch dễ hiểu, truyền cảm; và đặc biệt là tôi tự tin có thể quảng bá tốy sản phẩm và dịch vụ của quý công ty một cách hiệu qủa, góp phần tăng doanh số. Cám ơn quý công ty đã dành chút thời gian quý báu để xem xét. Chúc quý công ty một ngày tốt lành.

Interpreter
2001
22
Male
English, Vietnamese
PG, Exhibition visit, Escort, General business meeting, Medical, Consecutive-interpretation seminar
Bachelor of English Language, majored in Translating and Editing Newspaper and Communication Outlets
Freelancer English-Vietnamese Interpreter (2022-now)

1. Freelance English-Vietnamese Interpreter in Trade Shows and Exhibitions

- Introduce and promote the company's services, products and brand to domestic and foreign customers in English/Vietnamese

- Combine memos and taking notes to fully convey the speaker's message

- Taking care and communicating with customers and partners

- Find out the detailed information of products and services, as well as the message of the company

- Be well-prepared for documents, ready-made scripts (if any), make glossary tables on specialized terms, carefully anticipating all possible situations in the interpreting session.

2. Freelance English-Vietnamese Language Assistant

- Interprete divorce procedures for Vietnamese-Phillipinese spouse in Hanoi

- Interprete/be a language supporter for foreigners during medical examination and treatment at hospitals in Hanoi

- Be a language supporter for foreigners in some administrative procedures in Hanoi

Maritime, ShipBuilding, R&B, Technology, Finance, Environmental Solutions
7.0
Level 4
Intermediate
1.0
0.0

1 open listing

No followed people

No reviews